Kategorije
Događanja

II. Psycho Film & Media Festival u Rijeci 14.-15.03.2019.

II. PSYCHO FILM & MEDIA FESTIVAL U RIJECI 14.-15.03.2019. – PRIJAVITE SUDJELOVANJE

S velikim zadovoljstvom vas želimo obavijestiti kako će II. Psycho Film & Media Festival (PFMF) biti održan 14. i 15.3.2019. godine u riječkom Kulturnom centru RiHub, sjedištu projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture.

PFMF je platforma za suradnju psihologa i medijskih stručnjaka, pokrenuta radi jačanja dijaloga između profesija, te boljeg međusobnog razumijevanja i kvalitetnije suradnje. Zamišljen je kao skup konferencijsko-festivalske forme koja uključuje sve oblike sudjelovanja. Pokrenuli smo ga s namjerom uključivanja što većeg broja zainteresiranih stručnih organizacija i medijskih predstavnika i raduje nas što je prošlogodišnji Festival posjetilo više od 120 sudionika.

Stoga vas pozivamo vas da se uključite u rad Festivala, bilo aktivno s nekim oblikom sudjelovanja u programu, bilo samo kao sudionik u publici.

Središnje teme Festivala su: 1. Psihologija i mediji, i (nezaobilazna) etika; 2. Mediji u psihologiji  te 3. Psihologija i psiholozi u medijima – više o svakoj temi, ali i o Festivalu u cjelini, donose web stranice Festivala http://pfmf.eu.

U nadi da ćete aktivno sudjelovati na ovogodišnjem PFMF-u, molimo vas da prijavu za sudjelovanje izvršite putem obrasca na web stranici https://pfmf.eu/prijava-i-nacin-sudjelovanja.php.

Za dodatne informacije slobodno se obratite na mail: psy.fmf@gmail.com.

Pozdrav iz Grada koji teče…

Programsko-organizacijski odbor PFMF:
Borka Babić, Hrvoje Gligora, Nada Kegalj, Linda Kolić-Sobol, Tanja Tuhtan Maras

Odgovori