"Psychology, unlike chemistry, unlike algebra, unlike literature, is an owner's manual for your own mind. It's a guide to life. " ~ Daniel Goldstein

12. tjedan psihologije

Već 12. godinu za redom, Društvo psihologa Krapinsko-zagorske županije aktivno se uključuje u obilježavanje Tjedna psihologije kojeg organizira Hrvatsko psihološko društvo u suradnji sa Hrvatskom psihološkom komorom.

Tjedan psihologije obilježava se diljem Hrvatske, s ciljem prikaza različitih mogućnosti s pomoću kojih psiholozi mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice. Obilježava se u periodu od 18. do 24. veljače 2019. jer je 20. veljače 1953. utemeljeno Hrvatsko psihološko društvo.

U nastavku Vam donosimo program obilježavanja 12. tjedna psihologije u Krapinsko-zagorskoj županiji te Vas pozivamo da nam se pridružite na aktivnostima za širu javnost. Veselimo se Vašem dolasku!

Program obilježavanja 12. tjedna psihologije u Krapinsko-zagorskoj županiji možete pogledati na stranici.