"Psychology, unlike chemistry, unlike algebra, unlike literature, is an owner's manual for your own mind. It's a guide to life. " ~ Daniel Goldstein

10. tjedan psihologije

Prošle smo godine proslavili desetu obljetnicu rada Društva, a sada smo u 10. godini obilježavanja Tjedna psihologije, a kojeg organizira Hrvatsko psihološko društvo u suradnji sa Hrvatskom psihološkom komorom.

Tjedan psihologije obilježava se diljem Hrvatske, s ciljem prikaza različitih mogućnosti s pomoću kojih psiholozi mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice. Obilježava se u periodu od 20. do 26. veljače 2017. jer je 20. veljače 1953. utemeljeno Hrvatsko psihološko društvo.

U nastavku Vam donosimo program obilježavanja 10. tjedna psihologije u Krapinsko-zagorskoj županiji. Vjerujemo kako ćete među ponuđenim sadržajima pronaći one zanimljive za Vas te da ćete nam se pridružiti. Veselimo se Vašem dolasku!

Pratite i dalje našu mrežnu stranicu jer ćemo popratiti Tjedan s objavama o našim aktivnostima i izvršenim predavanjima i radionicama.

Program obilježavanja 10. tjedna psihologije u Krapinsko-zagorskoj županiji možete pogledati na stranici.