"Psychology, unlike chemistry, unlike algebra, unlike literature, is an owner's manual for your own mind. It's a guide to life. " ~ Daniel Goldstein

9. tjedan psihologije

Već devetu godinu za redom, Društvo psihologa Krapinsko-zagorske županije se nizom aktivnosti pridružuje obilježavanju Tjedna psihologije, a kojeg organizira Hrvatsko psihološko društvo u suradnji sa Hrvatskom psihološkom komorom.

Tjedan psihologije obilježava se diljem Hrvatske, s ciljem prikaza različitih mogućnosti s pomoću kojih psiholozi mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice.  Obilježava se u periodu od 15. do 12. veljače 2015. jer je 20. veljače 1953. utemeljeno Hrvatsko psihološko društvo.

U nastavku Vam donosimo program obilježavanja 9. tjedna psihologije u Krapinsko-zagorskoj županiji. Vjerujemo kako ćete među ponuđenim sadržajima pronaći one zanimljive za Vas te da ćete nam se pridružiti. Veselimo se Vašem dolasku!

Pratite i dalje našu mrežnu stranicu jer ćemo u Tjednu psihologije objavljivati nove, zanimljive članke iz područja psihologije.

Program obilježavanja 9. tjedna psihologije u Krapinsko-zagorskoj županiji možete pogledati na stranici.